Sofia - Dagens ridpass

Hallojsan! :D

Har varit & hoppat för Kicki på Bränslan idag. Och det gick super bra, är sjukt nöjd över dagens träning! 
Vi hoppade fram på ett räcke med en galoppbom framför, och det gick bra. Sen hoppade vi i andra varvet & så bytter vi åh hoppade en oxer & det gick också bra ;) Sen hoppade vi en böjd linje med räcke-plank, & så hoppade vi det några gånger.
Och sen hoppade vi en rak/böjd linje, man red in på rakt spår & hoppade ett räcke, sen red man på en böjd linje och hoppade ett till räcke! :) Sen lade vi ihop det till en bana med 11 språng, räcke-oxer-räcke-plank-räcke-räcke-oxer-räcke-oxer-plank-räcke. Hoppade banan på typ 70-75 cm & det gick jättebra, hoppade med bra flyt & bra galopp. Sen hoppade vi omhoppning med 6 språng, räcke-oxer-plank-räcke-oxer-räcke & hoppade på samma höjd som när vi hoppade banan åh det gick jättebra, fick till bra svängar & jämn galopp!
Så blir nog att anmäla mig till hopptävlingen som är på hemma-klubben den 16-17 juli, och då blir det att hoppa lördag: LD & söndag: LD! För vill inte hoppa mer än en klass per dag med han, än så länge. Eftersom det blir våran första lokala hopptävling! (; Så ska bli kul att se hur det går, sen ska jag också och tävla dressyr den 10 juli & blir nog LC:2 & LB:1, rider LB:1 för laget & finns ju som ingen anledning och bara fara dit och tävla en klass, men vi får se för har aldrig ridit LC:2 förut ;o Men, det är bara att nöta in programmet i hjärnan så gåre nog bra!


Men ska ta och dra mig till sängen nu, börjar bli riktigt trött & har inte tänkt sova bort hela dagen imorgon!




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0